Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Štěpánkou Duchkovou (51) jsme se potkali na představení nové kolekce bižuterie. A protože s sebou neměla svá dvojčata, která ji nenechají ani chvilku vydechnout, měli jsme trochu času si popovídat. Po pár hodinách jsme se setkali znovu, ale to už dojela pro kluky do školky, takže naprosto ovládli akci, kde se otevíral zase butik s obuví.

Štěpánka se s rodinou už pomalu připravuje na léto. "Klasicky pojedeme do Španělska, ale letos až v červenci, abychom si pojistili počasí. Posledně jsme tam v červnu mrzli," svěřila. I když oba s partnerem hrají golf, budou se na něm muset střídat, protože s sebou neberou nikoho, kdo by jim s hyperaktivními dětmi pomohl. "Kdybychom s sebou brali na čtrnáct dní chůvu, nedoplatili bychom se," vysvětlila.

"Je to taková dovolená, kdy je člověk neustále ve střehu. Ale kluky jsem udala aspoň na příměstské tábory. Jeden je na téma lidské tělo, protože se nyní o části lidského těla velmi zajímají. Další tábor budou mít s angličtinou. Do školy ale mají ještě odklad, jsou to pořád taková miminka. A já jsem taky ráda, protože si ještě naposledy i v září zajedeme do toho našeho oblíbeného Španělska," vyprávěla.

Čas sama pro sebe nebo na romantický víkend s partnerem si díky klukům nenašla už dlouho. "Kdybyste věděli o někom, kdo by nám pohlídal na celou tu dobu děti, byla bych šťastná. Šest let jsme nikde nebyli, a asi dalších šest nikam nepojedeme. Ale kdo si počká, ten se dočká," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám