Hlavní obsah
Článek

Kultovní komedie o strastech partičky středoškolských paniců měla premiéru už před 16 lety a kromě masturbace s jablečným koláčem, sexy Nadi z Československa a životních mouder Jimova táty si z ní diváci pamatují i sympatického Stiflera, jehož matka se stala symbolem zralé ženské sexuality.

Seann Williams Scott (38) úspěšným filmem Prci, prci, prcičky odstartoval kariéru po boku parťáka z filmového plátna Jasona Biggse, Thomase Iana Nicholase a Chrise Kleina. Nejvýraznější člen partičky středoškoláků se v dalších třech pokračováních populární série dočkal největšího prostoru a divákům se zapsal do paměti více než jeho kolegové.

Představitel Stiflera se po nenáročných komediích jako Hele vole, kde mám káru? či Road Trip přeorientoval na akční žánr, čemuž přizpůsobil i svou tělesnou konstrukci. Ve filmech Neprůstřelný mnich a Vítejte v džungli předvedl fyzickou zdatnost i nepřehlédnutelnou muskulaturu.

Herec, jemuž při natáčení Prciček bylo 22 let, dospěl ve statného muže, který při procházce se psem nápadně připomínal akčního hrdinu Jasona Stathama. Na rozdíl od partnera obdivované krásky Rosie Huntington-Whiteley (37) je však po rozchodu s modelkou Lindsay Frimond už dva roky oficiálně nezadaný.

Reklama

Další články

Načítám