Hlavní obsah
Článek

V 90. letech chlapecká skupina New Kids on the Block pobláznila i české dívenky, z nichž jsou dnes většinou zasloužilé matky, stejně jako tátové z jejich hudebních idolů. Členové legendární formace se ale vystupování ještě nevzdali.

Kapela, již proslavil hit Step by Step, v roce 1995 oznámila rozpad, ale zpěváci se na dřívější popularitu pokusili o 13 let později navázat comebackem. Lamači dívčích srdcí sice zestárli a založili si vlastní rodiny, ale věrné fanynky k nim vzhlížejí dodnes.

Znovuzrození New Kids on the Block zpestřili finále 14. řady hudební soutěže American Idol, jejímž vítězem se stal Nick Fradiani. Reality show je v USA stále ostře sledovaným pořadem, i když už neprodukuje takové hvězdy jako Kelly Clarkson či Carrie Underwood, jež se americkými idoly staly v minulosti.

Málokterý finalista se dočká takového úspěchu jako New Kids On the Block, kteří ve své době neměli příliš velkou konkurenci. V současné době však jejich vystoupení působí spíše jako retro vzpomínka na staré dobré časy. Z chlapců, kteří se stali hudebním fenoménem, jsou dnes dospělí pánové, jejichž věk se pohybuje v rozmezí 42 až 46 let.

Reklama

Další články

Načítám