Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rivalita mezi Českem i Slovenskem i mezi porotci? V soutěži Česko Slovensko má talent je zřejmě všechno možné. Jaro Slávik (49) se rozhodl soupeřit s Martinem Dejdarem (59). Na brněnském natáčení se pánové rozhodli zkrátit pauzy mezi dlouhým natáčením velice originálním způsobem.

Slávik během čekání na dalšího soutěžícího vytáhl v nestřežený okamžik malý stolní fotbálek. Fotbalový zápas Česko versus Slovensko se táhl během celého natáčení. Ne vždy se týkal jen fotbálku. Největším vlastencem propagujícím svou rodnou Bratislavu se ukázal být Jaro Slávik.

Nikdy nezapomněl připomenout českým členům poroty, že nejvíce talentů pochází právě ze Slovenska. V případě, že se objevil úspěšný soutěžící pocházející z Bratislavy, laškovně provokoval Lucii Bílou (58) významným pohledem.

Zřejmě zapomněl, že loňští vítězové Dae Men opravdu Slováci nebyli a mezi tři finalisty se ze Slovenska probojoval pouze jediný, operní pěvec Marián Zázrivý. Česko zastupoval ještě kouzelník Richard Nedvěd.

Reklama

Další články

Načítám