Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší ze sester Hiltonových Nicky byla vždy hodně štíhlá, ale při pohledu na její hubené nohy v šortkách, z nichž trčí vystouplá kolena, musí mnohé napadnout, jestli ještě taková postava může být normální a pouze údělem přírody. Jinak to však sedmadvacetileté Nicky velice slušelo, zvlášť při představě, že šla pouze vybrat poštu ze schránky před svým domem v Beverly Hills.

Nicky Hilton, která se na rozdíl od Paris nikdy příliš nehnala za slávou a popularitou, je občas spatřena, jak se svou sestrou zajde na nákupy, poobědvat či si společně vyrazí zaběhat. Rozdílný přístup je přitom patrný na první pohled. Nicky jde běhat v obyčejném sportovním oblečení, zatímco Paris bývá vyšlechtěná jako na módní molo za každých okolností. To samé platí, i když jdou holky nakupovat.

Nicky je stejně jako Paris pravnučkou zakladatele významného hotelového řetězce Hilton Conrada Hiltona. Především dříve pracovala jako modelka, v současnosti je spíše veřejně známou osobou věnující se navrhování oděvů a doplňků. V roce 2004 přišla s vlastní oděvní řadou, později navrhla kolekci kabelek pro japonskou značku Samantha Thavasa. V roce 2007 pak slavila úspěch s kolekcí nazvanou Nicholai. Před sedmi lety se v Las Vegas Nicky provdala za byznysmena Todda Andrewa Meistera. Jejich manželství však bylo krátce poté anulováno.

Reklama

Další články

Načítám