Hlavní obsah
Článek

Odhalování k profesi modelky tak nějak patří, ale Marisa Miller svým nahým tělem prvoplánově nebojuje o pozornost. Kráska z magazínu Sports Illustrated svým aktem upozornila na bezpráví páchané na mořských živočiších.

Marisa se zařadila k celebritám, jimž nejsou lhostejné osudy zvířat, která slouží v zábavních parcích jako atrakce. Šestatřicetileté modelce k srdci přirostli zejména tvorové, kteří jsou drženi v nádržích, kde mají zcela nevyhovující podmínky.

Modelka využila své mateřstvím zaoblené křivky v provokativní kampani pro organizaci PeTa, kde upozornila na fakt, že zvířata držena v zajetí nemají možnost vytvořit vazby se svými rodiči. Marisa se odhalila pod heslem „SeaWorld od roku 1970 odděluje děti od jejich matek“, které v kombinaci s jejím těhotenským bříškem působí velmi efektivně.

Marisa Miller se s hudebním producentem Griffinem Guessem brzy dočká druhého potomka. Společně už vychovávají dvouletého Gavina, jemuž určitě zajišťují jinou zábavu než pozorování zkrocených zvířat.

Reklama

Další články

Načítám