Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) dnes slaví třicáté narozeniny, o kterých nedávno prohlásila, že se jich tak trochu děsí. "Připadám si hrozně stará a mám pocit, že teď všechno končí," řekla Super.cz týden před kulatinami.

Protože si Agáta nechce třicítku vůbec připustit, rozhodli jsme se, že jí uděláme radost a zavzpomínáme na dobu jejího sladkého mládí, kdy jako uragán vletěla do víru českého šoubyznysu.

V době, kdy se Agáta, tehdy ještě Hanychová, stala třetí nejkrásnější dívkou České republiky, měla krátce před dvacátými narozeninami (o tom, zda si už tehdy připadala stará, nejsou dochovány žádné záznamy).

Prostořeká modelka se tak v našem bulvárním rybníčku pohybuje už celé jedno desetiletí. S titulem druhé Vicemiss ČR v kapse naložila Agáta, jak nejlépe mohla. Brzy se z ní stala úspěšná modelka, hlavní hvězda divokých večírků i sexy kráska z odvážných kalendářů.

Štíhlounká Agáta se už tehdy neváhala nafotit v bikinách přímo na ulici či vyrazit na večírek v průsvitných šatech bez podprsenky. Jen ta ňadra vypadala před deseti lety mnohem drobněji než dneska. Kouzlo push-up podprsenek Agáta objevila až o pár let později a na rozdíl od jiných modelek se zatím obejde bez pomoci plastických chirurgů.

Mladinkou Agátu si připomeňte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám