Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z představitelů dětských postav fantasy ságy o čarodějnické škole v Bradavicích jsou už dospělí herci, kteří na skvěle nastartovanou kariéru navázali dalšími rolemi. Kromě Daniela Radcliffa a Emmy Watson (33) však za zmínku stojí i dříve nenápadná Bonnie Wright, která opravdu vyrostla do krásy.

Když bylo Bonnie pouhých deset let, zahrála si sestru Rona Wesleyho ve filmu Harry Potter a Kámen mudrců, který odstartoval divácky mimořádně úspěšnou sérii. V roce 2011 do kin dorazil poslední díl hollywoodské adaptace knižních bestsellerů J. K. Rowlingové, a bylo zřejmé, že Bonnie má před sebou velkou budoucnost. Z nevýrazné školačky totiž vyrostla atraktivní zrzka, jejíž kariéra po dovršení plnoletosti rozhodně neskončila.

Dnes je Bonnie Wright 24 let a kromě osmi filmů o Harrym Potterovi ji diváci mohli vidět i v dramatu Moře či sci-fi thrilleru Filozofové. Bývalá dětská hvězda, která se na plátně dočkala i polibku s Danielem Radcliffem, nejspíš nedostatkem pracovních nabídek netrpí. Pokud se k producentům dostane její fotka v bikinách, Bonnie se určitě brzy dočká i nějaké odvážnější role, v níž předvede všechny své přednosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám