Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katie Holmes (45) je poslední dobou vnímána především jako oddaná manželka a vzorná matka. Občas chce ještě dokázat, že pořád umí být zatraceně sexy. Naposledy se jí to povedlo díky pózování pro španělský Vogue, jehož obálku zdobí oděná do rajcovních černých krajkových šatů značky Lanvin. Vzhled dominy pak podporuje především kožená bekovka, žádoucí pohled a svůdná póza.

Herečka je v těchto dnech na dovolené s dcerkou Suri a manželem Tomem Cruisem (61) v Miami. Katie se netají tím, že hodně cvičí a krotí se v jídle. Na obálce Vogue sice vypadá úžasně, ale podle jiných snímků, kde byla vidět jen v plavkách, to se štíhlým tělem přehání. Propadlé břicho a vystouplé kosti dokonce přiživují spekulace o její údajné anorexii.

Holmes se nedávno pustila do nového projektu s módní návrhářkou Jeanne Yang, s níž nedávno představila novou kolekci oblečení pod značkou Holmes & Yang, jež se bude prodávat v obchodě Harvey Nichols. Je proto možné, že čas strávený s návrhářkou a modelkami ji přiměl k tomu, aby se vyrovnala jejich nepřirozené štíhlosti.

Reklama

Další články

Načítám