Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S každým novým albem za to sklízí posměch, ale Mariah Carey (55) jako by se ze svých chyb nechtěla poučit. Než aby se smířila s realitou, která je s ohledem na její věk stále velice slušná, raději znovu zaúkoluje grafiky a na přebal nového alba ze sebe nechá vytvořit super štíhlou divu. Jak moc se fotografie na novém CD To Infinity rozchází se skutečnou podobou zpěvačky, už posuďte sami...

Přebal desky, který byl zveřejněn v neděli, se však přesně z těchto důvodů dostal na stránky bulvárního tisku a internetových serverů. Je tak otázkou, jestli zpěvačka s největším hlasovým rozsahem nevolí osvědčenou taktiku, že i špatná reklama je reklama, a očekávané rýpavé titulky ve stylu ‚Mariah, tohle má být tvoje tělo?‘ nejsou součástí marketingového tahu. Carey si tentokrát musela například vyslechnout, že nyní už zašla příliš daleko a že každý ví, že k takové postavě se po porodu svých dvojčat Monroe a Maroccana ani nepřiblížila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám