Hlavní obsah
Článek

Představitelka záchranářky Lucie ze seriálu Cesty domů si společně s kolegyněmi z primáckých seriálů vyzkoušela velikonoční květinovou výzdobu. Na setkání, kde prověřila svou zručnost a estetické cítění, Henrieta Hornáčková dorazila v outfitu, který si v nejbližší době jen tak neoblékne.

Atraktivní herečka se na workshopu předvedla v lehkém červeném tílku, ale současné venkovní teploty vyžadují podstatně teplejší oblečení. Henrieta tak poněkud předčasně předznamenala příchod jara, které je letos v nedohlednu. Vzhledem k jejím proporcím je však ohromná škoda, že se takto nemůže prezentovat celoročně. Seriálová hvězdě outfit s velkým výstřihem, který ozdobila vtipným náhrdelníkem v podobě prádla na šňůře, velmi svědčí.

„Líbí se mi, když jsou v domě čerstvé kytky, proto mám ráda období po premiéře, když se mi ani nevejdou do váz. Jinak si občas koupím domů třeba svazek tulipánů. Na zahradě u domu máme například rododendrony nebo hortenzie, ty patří mezi mé oblíbené, stejně jako třeba sněženky a narcisky,“ řekla milovnice květin Henrieta Hornáčková, která si výzdobu vyzkoušela s Hanou Gregorovou (71) ze Svateb v Benátkách a Agátou Zimovou ze seriálu Všechny moje lásky.

Reklama

Další články

Načítám