Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Zdeněk Bahenský skončil v jednom týdnu hned dvakrát na operačním sále. Zranil se během hokejového zápasu a zkrvavený musel okamžitě na šití. Na tváři i nad obočím má několik stehů.

"Má devět stehů na třech místech. Dohromady to dělá asi patnáct centimetrů. Bohužel mu z toho zůstanou na tváři asi navždy jizvy, tam se to hojí velmi špatně. Hlavní ale je, že je v pořádku a nic vážnějšího se mu nestalo," řekla Super.cz přítelkyně Bahenského, modelka Taťána Makarenko, která ho doprovodila na další zákrok tři dny po zranění.

Tentokrát to bylo na laserovou operaci očí na kliniku v pražské Krči. A snad poprvé v životě byl Bahenský i lehce nalíčený. Jeho partnerka použila na jeho tvář make-up, aby nebyly stehy a podlitiny na tváři tolik vidět.

"Zdeněk měl 2 dioptrie. I když to není moc, tak bez kontaktních čoček neviděl a hlavně při zápasech mu to vadilo. Párkrát se dokonce stalo, ze mu <span class="_5yl5"><span>při zápase </span></span>vypadla čočka," vysvětlila nám důvod operace Makarenko. 

"Nyní je rád, že nemusí nosit čočky a ani brýle. I když v nich byl roztomilý," usmívá se modelka, která s hokejistou žije již více jak čtyři roky. "Snad teď bude střílet jeden gól za druhým, když už konečně uvidí čistě," dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám