Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR Aneta Vignerová (36) je sexy jako nikdy předtím. Aneta se svlékla, své nádherné tělo natřela olejem a oblečená jen do šperků zapózovala fotografovi. Krásná Aneta nafotila kampaň na novou kolekci šperků pro svého kamaráda, návrháře Lucase Macha.

Anetiny půvaby ještě donedávna obdivoval syn moderátora Jana Krause, muzikant David Kraus. S tím se ale před nedávnem krásná Vignerová rozešla. Nyní její půvaby patří jinému muži. Aneta prý randí s fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Super.cz o tom informoval jako první.

"Jejich vztah je v začátcích, jsou zamilovaní," prozradil Super.cz blízký přítel Vignerové. Sama modelka mlčí. Nemluví o rozchodu ani o nové lásce. "Nebudu to komentovat," řekla stručně Super.cz.

Tomáš Ujfaluši, jeden z nejlepších českých fotbalistů, se má čím chlubit! Po Míše Ochotské, se kterou chodil skoro rok, se po svém boku může pyšnit jednou z nejvíce sexy žen u nás. Aneta má luxusní tělíčko, díky kterému je často vyhledávána i pro předvádění spodního prádla. Naposledy byla hvězdou nejprestižnější módní show Top secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám