Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarová držitelka za hlavní roli v muzikálu Kabaret Liza Minnelli se krátce po svých 69. narozeninách odebrala na odvykací program kvůli závislosti na alkoholu a tišících lécích. Pro herečku, která je dcerou legendy stříbrného plátna Judy Garland, to rozhodně není první pobyt v léčebně.

Podle jejího mluvčího Scotta Gorensteina se Lize daří dobře, udělala obrovský pokrok a během několika dnů by měla být propuštěna.

Minnelli jde však jen ve šlépějích své matky, která byla dětskou hvězdou a stres a únavu začala zahánět alkoholem a léky už v patnácti letech: „Opakuje kariéru svojí matky. Stala se hvězdou, dosáhla na samý vrchol slávy, má za sebou divná manželství, brala léky, pila...,“ vyjmenoval.

Garland za svůj krátký život stihla projít pěti manželstvími. Zemřela ve 47 letech na předávkování léky. Právě její předčasné úmrtí údajně u dcery vyvolalo podobnou závislost.

Reklama

Další články

Načítám