Hlavní obsah
Článek

Nezapomenutelná dvojice detektivů Dempsey a Makepeacová ze stejnojmenného britského seriálu z poloviny osmdesátých let převedla svou lásku z televizních obrazovek do reálného života. Seriálový Dempsey v podání Michaela Brandona (65) a Makepeaceová, kterou hrála Glynis Barber (55) se stali manželi. Koncem minulého roku oslavili dvacáté výročí svatby. Společné soužití jim evidentně svědčí, jelikož oba vypadají stále báječně.

Brandon i Barber přitom pojil podobný osud. V době natáčení měli oba za sebou nevydařené manželství, ale množství času, které trávili společně během natáčení třicetidílné detektivky, je spojilo více, než zpočátku mohli tušit.

Seriál Dempsey a Makepeacová se pro ně stal osudový ve všech směrech. Navzájem v sobě našli jako představitelé hlavních rolí životní partnery. Dnes spolu mají již dospělého syna Alexandera Maxe Brandona. Zároveň se jednalo o jejich nejslavnější role. Přestože oba i nadále pokračovali v herecké kariéře ve filmu i v seriálech a divadlech, nikdy žádnou rolí nepředčili právě tenhle slavný seriál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám