Předtančení na loňském Plesu v Opeře

Předtančení na loňském Plesu v Opeře Foto: Michaela Feuereislová

Událost sezóny Ples v opeře: Exkluzivní informace z příprav

3. února 2011 15:01

Již tuto sobotu proběhne v Praze očekávaná událost sezóny Ples v opeře. Přípravy jsou v plném proudu. Novinky mají exkluzivní informace. Známe osmichodové menu, květinovou výzdobu i seznam významných osobností, které se plesu zúčastní.

Osmichodové degustační menu připravuje vyhlášený šéfkuchař Jaroslav Sapík se synem Pavlem a vedoucí olympijského družstva českých kuchařů Jiří Král. Již od pátku od pěti hodin ráno bude slavnostní menu připravovat čtyřicet kuchařů. Některá jídla vznikají přímo pro Ples v Opere, stejně tak jako domácí pivo.

Gabriela Wolfová

Zrušit