Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) dostala hlavní ženskou roli v připravovaném muzikálu Quasimodo. Hned na jeho první zkoušce šokovala všechny přítomné. Když rozevřela ústa k úsměvu, zdálo se, že jen uši brání tomu, aby se jí neroztáhl kolem celé hlavy. "Takže teď už je Lucie Bílá druhá," shodli se diváci v divadle Hybernia, kde se představení zkouší.

Pavlovčinová se vrací na scénu po delší pauze. Naposledy se objevovala v muzikálu Robin Hood a v seriálu Cesty domů. Tam také vznikla její aférka s hercem Miroslavem Etzlerem, na kterou už by raději zapomněla. Od té doby se do komentování svého soukormí nepouští.

Radka ztvární roli krásné cikánky Esmeraldy. Jako Quasimodové jí budou sekundovat Csongor Kassai a Tomáš Trapl. Právě speciální silikonová  maska  proslulého hrbáče měla být hlavní atrakcí na press šou. Radka ji ale svým chechtáním naprosto zastínila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám