Hlavní obsah
Článek

Půvabná dívenka, která před necelými třemi lety málem zaplatila životem na špatné zabezpečení tří rotvajlerů, kteří se podhrabali pod ohradou a nebohou krásku napadli, může mluvit o štěstí. Nejen, že ji vlastním tělem tehdy zachránil jeden slovenský fotograf, navíc nijak neutrpěl její půvab. Silvie Kočárková (20) vyrostla do podoby dvakrát tak starší Evy Mendes (50) a dál se může věnovat modelingu. Teď se ve vaně odhalila tak, že zapojila fantazii svých obdivovatelů. Také si pohrajete s hříšnými myšlenkami?

Známá hollywoodská herečka Eva Mendes se opravdu před objektiv fotografa českých celebrit Filipa Matušinského nepostavila. Silvie je jí prostě velmi podobná.

„Té podoby jsem si všiml na její sociální síti. Je velmi nápadná. Hned jsme si sjednali schůzku a zkusili jsme spolu nějaké fotky. A moc se povedly,“ pochvaluje si fotograf slečnu, která studuje mezinárodní vztahy a kromě modelingu miluje i tenis. Nyní začíná s boxem, což by se takové sexbombě při odhánění dotěrných nápadníků mohlo hodit.

Za sebou už nějaké ty zkušenosti má, fotila dokonce i pro známý pánský časopis s králíčkem v logu. Vě něm asi přeci jen fantazii chlapců a mužů rozdráždila ještě více…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám