Hlavní obsah
Článek

Ani v seriálu Cesty domů není během natáčení nouze o humorné scény. Žádný herec se totiž nevyhne nepříjemným přebrebtům, náhlému výpadku paměti nebo nekontrolovatelnému záchvatu smíchu.

Jednoduché to nemá ani bratr Agáty Prachařové Vincent Navrátil, který hraje v seriálu Michala. Nejčastěji točí scény s Igorem Chmelou a Filipem Čapkou, a ti mu natáčení vůbec neulehčují.

Speciálně Igor Chmela, který prošel improvizačním pořadem Partička, nejde pro srandu daleko. Z kdejaké situace neváhá udělat dvojsmysl, kterým odbourá nejen herecké kolegy, ale celý štáb.

A Filip Čapka se k neplánované legraci rád nechá strhnout. Navíc mu scénáře často předepisují řadu humorných nebo ne zrovna příjemných situací, které svádějí k tomu, aby je herci ještě víc zlehčovali. „S Igorem i Filipem natáčím moc rád, je to pro mě skvělá herecká škola. I když je pro mě někdy hodně těžké udržet se a nevyprsknout smíchy. To je totiž strašně nebezpečné. Jeden se začne smát a nakazí ostatní a pak se musíme hodně koncentrovat, abychom smích přemohli a mohli pokračovat dál,“ prozradil Vincent Navrátil. Jejich náhlé výbuchy smíchu způsobené i vtipnými přeřeky si prohlédněte ve videu.

Vincent Navrátil navíc momentálně tráví čas na střídačku ve dvou zemích. V Anglii studuje scenáristiku, film, režii a herectví a na natáčení do Prahy jezdí jen jednou za několik týdnů. V těch pár dnech, kdy je v Česku, vždycky musí natočit obrazy, v nichž se v seriálu objeví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám