Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se moderátorka Kateřina Kristelová (44) na obou svých facebookových profilech pochlubila kyticí, v níž bylo 101 růží. Zajímalo nás, jakého to má ctitele, který na ní rozhodně nešetří.

"Přesně nevím, lístek tam nebyl a mám typ na dva nebo na tři, kteří by to mohli být. A přiznám se, že když jsem nad tím přemýšlela, ani jeden nestojí za to. Nemá cenu to řešit. Kytka dobrá, ale frajer na houby a takhle já to mám celý život," řekla Super.cz.

Katka už je sama rok a hledá toho pravého. Jelikož ji ale většinou potkáváme v nočních klubech, kde se setkávají zlatá mládež a sportovci, nemáme dojem, že by zde sbalila pana Božského, jakého si představuje.

"Zrovna tady jsou spíš moji kamarádi gayové, takže se cítím spíš v bezpečí. Já většinou, když jdu někam pařit, vybírám si, s jakou skvadrou chodím, a většinou se právě chci cítit hlavně bezpečně. Je fakt, že jsem sama rok a lepší celibát a očistu těla a psychiky jsem nezažila," tvrdí moderátorka.

"Je to pro mne přínosné, poprvé jsem měla čas si rozmyslet, co v životě chci. Hledám v životě nějakou stabilitu. Teď jsem potřebovala hodně pracovat, abych stabilizovala sebe a malou, což se, myslím, podařilo, protože to teď funguje," vysvětluje.

"Teď je teprve na čase rozhlížet se po nějakém soukromém životě. Chci někoho, kdo bude skvěle fungovat s mojí dcerou. Rozhodně jí nehledám nového tátu. I když můžu mít proti jejímu biologickému otci jakékoli výhrady, pořád to bude její otec," je přesvědčená Katka.

"Hledám někoho, kdo perfektně doplní naši dvojici a budeme rodina," dodala a my žertovali, že by to ale asi nemělo být u ní ve 2+1 na Černém Mostě. "To jsem ráda, že úchylové, kteří už mi teď nedají pokoj, budou vědět, kde bydlím. Nechápu, proč se na mě tak lepí devianti, vždyť se chovám a vypadám jako jeptiška," doufáme, že jen žertem uzavřela Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám