Hlavní obsah
Článek

Budou jí ještě někdy vůbec věřit? Bývalá hvězda seriálů Ulice a První republika Michaela Maurerová, matka dvou šestiletých dětí, si na svoje dvojčata připravila pěkně nepříjemný šok. Chlapec a dívka jdou na podzim poprvé do školy a asi budou překvapení, jak moc se realita bude lišit od toho, co jim maminka vylíčila.

Pepíček a Madlenka se asi nebudou stíhat divit. Až totiž opadne sníh, přejde jaro a letní prázdniny, čeká je nástup do první třídy. A možná první hořké zklamání. „K narozeninám se u nás nadělovaly aktovky, penály a takové ty školní věci. Školu jsem jim vykreslila jako ráj, takže se strašně těší,“ směje se poměrně zákeřně Míša.

A věří, že tak brzy její malý podvod neodhalí. „Doufám, že moc brzo nepřijdou na to, že jsem to dost přibarvila," tvrdila Míša v zábavním centru v pražských Štěrboholech, kam se svými ratolestmi přišla na otvíračku ledové plochy. Děti jsou sportovně nadané, a tak si přinesly vlastní brusle.

Dětem nelze než přát, aby měly štěstí na školu, v níž se k nim učitelky budou chovat tak, že ani nepoznají, že to zas až taková sranda není, jak jim tvrdí maminka…

Reklama

Další články

Načítám