Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) při focení nevynechá jedinou příležitost, jak odprezentovat své velké silikony. Ale tentokrát udělala výjimku a stojí to za to. Veškerou pozornost soustředila na propagování svých stehen a nožek, na něž je také pyšná. Mrkněte se sami!

Modelka si se svým týmem vzala do parády Annu Šebkovou, vítězku pátého ročníku svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, v rámci kterého hledá své nástupkyně, které si pak přibere do své modelkovské stáje. A pokaždé kromě focení booku dívce udělá pár fotek také sobě.

„Myslím si, že má ňadra nejsou nejdůležitější, mám i hezké nohy. Ty fotky jsou jemné a obzvlášť snímek ve svetříku se mi strašně moc líbí. Bledě modrá mi sluší. Celé je to decentní a v úplně jiném stylu, než jak mě lidé znají,“ myslí si Mesarošová.

Tu musí tým do focení skoro nutit. Sama říká, že miluje přehlídky, ale na pózování před fotoaparátem je líná. „Ale tady se ukázalo, že když je žena spokojená, i bez bot se na fotkách dokáže cítit skvěle. Prostě se to povedlo,“ pochvaluje si Dominika snímky Martina Hlaváče.

Šťastná je prý přesto, že nedávno skončil její vztah, který málem završila veselkou. „Jdu dál a už to, co bylo, neřeším,“ tvrdí.

Reklama

Další články

Načítám