Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O houslistovi Sašovi jsme od zpěvačky Michaely Gemrotové (38) slyšeli mnohokrát. Žije s ním čtyři a půl roku, loni s ním kvůli zkouškám na Fantoma opery rušila svatbu a nemá ráda, když doma dlouho zkouší.

Ale spatřit ho na vlastní oči se nám za dobu, co ji známe, dařilo stejně jako televizním divákům manželku legendárního inspektora Colomba. Tudíž vůbec. Když už šla na společenskou akci v pánské společnosti, postaral se o to bratr Adam.

Posledně už slibovala, že na křest videoklipu, kde jsme se potkali, Saša Kopka konečně dorazí. Museli jsme na něj ale čekat jako na světovou star. Dorazil až úplně poslední poté, co už proběhl celý program, který Jaro Smejkal připravil. "Má koncert v Obecním domě a pak ještě zkouší," omlouvala Míša přítele, a my vydrželi, abychom spatřili její "paní Colombovou".

Vyplatilo se. Saša je fakt sympaťák, a ačkoliv se věnuje tzv. vážné hudbě, legraci nezkazí. "Rád bych s Míšou někam chodil, ale ne vždycky to jde, především kvůli práci. A teď jsem tady," krčil rameny houslista a my si do něj samozřejmě rýpli, zda se neobává, aby mu Míšu nesbalil nikdo jiný, když ji nechává ve společnosti na pospas ostatním mužům.

"Míša se hned tak sbalit nenechá," ujišťoval nás, a možná i sebe Saša. "Já se hlídám sama. Mám i bodyguardy v podobě mého táty a bratra a vše sledují ostříží oči mojí mamky," tvrdí Míša. "Ale zdravý strach je na místě vždycky, ovšem Míše věřím," dodal Saša.

Loni se měl pár brát. Uskuteční se vůbec někdy svatba, kterou kvůli hlavní roli v muzikálu rušili? "Termín svatby jsme odložili, ale mne neodvolala, takže je všechno v pořádku. Ale na to, kdy doopravdy ke svatbě dojde, neumím odpovědět," krčil rameny.

"Já doufám, že to bude brzo, protože už nejsem nejmladší a chtěla bych nějak obstojně vypadat, aby mě vůbec ještě chtěl," reagovala Míša. "Tak právě tohle jsem zrovna zmínit nechtěl, že nejmladší už nejsem spíš já," smál se Saša, který je o deset let starší než jeho partnerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám