Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matka Britney Spears (42) Lynne (56) je sice dvojnásobnou maminkou a trojnásobnou babičkou, ale jedno je jisté. Na svůj věk je ve výborné kondici. Bylo to zřejmé při pohledu na její tělo v černých plavkách. Vodních radovánek si užívala se svými třemi vnoučaty v hotelovém bazénu v Dallasu.

Sexy babička Lynne si vzala na starost syny Britney - pětiletého Seana Prestona a o rok mladšího Jaydena Jamese. V rukou pak držela ještě tříletou dceru zpěvaččiny mladší sestry, roztomilou Maddie Briann Aldridge. Dvacetiletá sestra Britney Jamie Lynn Spears je v USA rovněž úspěšnou zpěvačkou. Lynne je tak v této době babičkou na plný úvazek.

Rodačka z Mississippi Lynne je spisovatelkou, ale teď pomáhá své starší dceři s hlídáním synů, jelikož Britney se plně věnuje svému turné Femme Fatale po Spojených státech, které se skládá ze 33 koncertů.

Recenze na její vystoupení jsou překvapivě velice pozitivní a zpěvačka je chválena především za své rozhodnutí zpívat živě. Na jejích koncertech jsou však patrné její výkyvy ve váze, které jsou velice vidět v jejích odvážných modelech.

Reklama

Další články

Načítám