Hlavní obsah
Článek

Česká kráska a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) je i pět let po svém triumfu považovaná za jednu z nejkrásnějších modelek světa. Proto není divu, že se jí nabídky ke spolupráci jen hrnou. Naposledy se stala tváří české kosmetické značky. Kupodivu stejnou nabídku několik týdnů předtím odmítla zpěvačka Lucie Bílá.

Brát kšefty po svých kolegyních ale Kuchařové, která zůstala stejně skromnou dívkou, jako před svým vítězstvím, nevadí. „Tu značku samozřejmě znám již delší dobu a několik produktů mám sama v oblibě. Je mi také sympatické, že jde o značku českou, která působí i za hranicemi České republiky,“ vysvětlila své pohnutky modelka, která na svůj zevnějšek musí dbát na každém kroku.

Dokonce prozradila, jak to dělá, když nemá čas. „Použiji řasenku, tvářenku a krémový rozjasňovač kolem očí,“ dodala Kuchařová, která se po náročném pracovním roce těší na zasloužený odpočinek.

„Už se nemůžu dočkat. Nejvíc se těším, až zase svému příteli ukážu něco z krás České republiky a potom vyrazíme na několik zcela odlišných dovolených v zahraničí. Tu aktivní i tu klasicky odpočinkovou dovolenou máme před sebou. Na letošní léto se opravdu moc těším,“ ukončila kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám