Hlavní obsah
Článek

Plesová a večírková zimní sezóna hraje známé moderátorce Jitce Asterové do karet. Konečně se dočkala vysněné postavy a rozhodně se s ní hodlá pochlubit. Předešlý rok byl pro ni zásadní z hlediska formování postavy. Neuvěřitelně totiž zhubla. A nyní to chce náležitě prodat.

Rozhodla se protančit nejedny střevíce nejen na jevišti, ale i na plesech, jejichž sezóna právě odstartovala. „Miluji večírky a hlavně všechny ty krásné šaty, které si jinam vzít nemůžete. Většinu šatů jsem dříve nemohla dopnout a musela vybírat spíše usedlejší modely. Teď mám ze své postavy konečně dobrý pocit a mohu si dovolit i odvážnější kousky,“ míní Jitka.

Za jejím štíhlým tělem stojí láska a také zdravý životní styl. „Zdravě jím a cvičím jógu. Kdybych se vůbec nehýbala, měla bych minimálně o deset kilo víc. Nejsem zkrátka od přírody hubená, ale na druhou stranu nedokážu ani držet drastické diety. Navíc ve svém věku si musím dávat pozor, abych nehubla v obličeji,“ přiznala Jitka s tím, že i přes cvičení a zdravější stravování se jí nikdy nedařilo zhubnout v oblasti břicha. To se jí povedlo až díky zásahu moderní estetické medicíny. Vyzkoušela zahřívací přístrojovou metodu a shodila osm centimetrů v pase.

Nepřibrala ani o Vánocích, kdy s úspěchem zvládla svoji premiéru v rodině svého přítele, který je o dost mladší. "Měla jsem trému hlavně před jeho maminkou, která je skoro v mém věku. Ale zvládly jsme to obě, je to velice příjemná žena, takže mi spadl kámen ze srdce. Vánoce nejsou moje nejoblíbenější svátky, vždycky se bojím nějakých konfliktů, ale tentokrát jsem to přestála na výbornou," svěřila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám