Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z prodávajících na charitativním bazaru, který pořádala Emma Smetana (36), byla i zpěvačka Ewa Farna (30). Ta se během posledních pár měsíců zbavila nějakých těl kil navíc, a tak měla ze svého šatníku co vyřazovat.

"Přivezla jsem spoustu věcí. Třeba sukýnky, které už jsem měla několikrát na sobě, a vím, že už je nikam neobléknu. Věci, které mám hrozně ráda, ale vím, že už jsem v nich byla stokrát vyfocená, pak také věci, ze kterých jsem vyrostla. Ale přivezla jsem třeba taky pánev. Je úplně nová, dostala jsem ji, ale není vhodná na indukční plotnu," vysvětlovala.

I když je na ní vidět, že zhubla, sama prý ten pocit nemá. "Dozvěděla jsem se z médií, že jsem zhubla. Nemyslím si to, nevážím se a neřeším to. Možná se jinak oblékám, ale není to nic brutálního," krčila rameny.

Zajímalo nás i to, kolikrát si Ewa může vzít na vystoupení nebo společenskou akci stejné oblečení, aby si neudělala ostudu. "Zas tak moc to neřeším, klidně si vezmu stejnou věc několikrát, jen ji s něčím jiným zkombinuju. Ale když už jsem to měla pětkrát na sobě v Česku, v Polsku i na Slovensku a nevím ani, s čím to ještě nakombinovat, tak se toho zbavím," vysvětlila.

A co s odloženými věcmi kromě toho, že některé donesla na bazar, dělá? "Dám to na jiný bazar, anebo to vozím do neziskových organizací. Přijde mi škoda to vyhazovat. Ale chci na svých stránkách, až budou aktualizované, rozjet právě jejich prodávání, spíš formou dražby, a pak výtěžek poslat na charitu," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám