Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský fotbalový brankář Gigi Buffon (36) už na modelku Alenu Šeredovou (46), s níž má syny Davida Lee (5) a Louise Thomase (6), definitivně zapomněl. Ze sportovní reportérky Ilarie D´Amico (41) už udělal svou oficiální přítelkyni.

Nejprve se k ní zamilovaně tisknul na vánočních nákupech, aby ji o pár dní později poprvé oficiálně přivedl do společnosti. Zamilovaný páreček se od sebe na akci italského fotbalového svazu Grand Gala Football AIC 2014 nehnul ani na krok.

Gólman Juventusu držel půvabnou Ilarii majetnicky kolem pasu a dal všem fotografům jasně najevo, že to s uhrančivou reportérkou myslí opravdu vážně. Italský hřebec si potrpí na stejné typy žen, protože je zcela evidentní, že se sličná Ilarie Šeredové nápadně podobá. Uvidíme, zda se temperamentní reportérce podaří zkrotit Gigiho choutky a nedopadne stejně jako ona. Přeci jen se může stát, že Gigiho také časem omrzí...

S kým to Buffonovi podle vás sluší víc?
Víc mu to slušelo s Alenou
88,7 %
S Ilarií vypadá spokojeněji
11,3 %
Celkem hlasovalo 24047 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám