Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda a vévodkyně z Cambridge William (41) a Kate (42) si ve svém nabitém programu během cesty po Spojených státech našli v neděli chvilku i na návštěvu školy umění v kalifornském Los Angeles. A královský pár po sobě tentokrát nezanechal jen milý dojem a velké nadšení všech, kteří měli to štěstí se s nimi setkat, ale také něco ze sebe. Konkrétně namalovaný obrázek a do hlíny otisknuté ruce s jejich podpisy.

Zatímco William nakreslil nespecifikovatelný drobný obrazec uprostřed plátna, Kate využila téměř celou plochu a štětcem namalovala červeného hlemýždě na trávě. Vévodkyně tak předvedla, že malování nepatří mezi její nejsilnější stránky, ale děti i tak ocenily snahu a odhodlání, s jakým se oba dva do činnosti vrhli.

Dvojice se pak odebrala do keramického kroužku, kde si William a Kate ochotně popovídali s dětmi a nechali se od nich v tomto uměleckém odvětví poučit. Zatímco Kate měla zástěrku, aby si neušpinila své modrobílé šaty, William vše zvládl v obleku. Na památku pak oba dva otiskli své dlaně do hlíny, přidali datum a své iniciály a pokračovali dál v cestě po Kalifornii podle pevně nastaveného harmonogramu.

Reklama

Další články

Načítám