Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří to považovali za zbytečnou kratochvíli, když se Pavlína Němcová (52) pustila do navrhování vlastní kolekce šperků. Ukázalo se, že modelka má v tomto směru nebývalý talent a o její výtvory začínají mít zájem přední obchodní domy, jako je například londýnský Harrods.

Kromě šperků se Pavlína pustila do navrhování nábytku. Jako první vytvořila pohovku, které věnovala své jméno. „Design mě bavil od raného mládí. Když jsem se rozhodovala, co budu při fungování v modelingu studovat, tak jsem uvažovala o studiu designu v New Yorku, kde je vůbec nejlepší škola,“ nechala se slyšet Pavlína. Díky dramatické rodinné situaci, kdy modelce její tehdejší partner odebral z péče jejího syna Alana, musela Pavlína zůstat v Paříži. Pod tíhu událostí se dala na studium práv na francouzské Sorbonně.

Němcová stále uvažuje o tom, že by se ke studiu designu vrátila. „Neumím kreslit, ale spíš vytvářím laické obrázky. Moje výtvory jsou velmi dětské. Navíc nemám propojení s náklady na výrobu. Už jsem se zaučila do výroby nábytku, ale stále je co dohánět,“ říká kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám