Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a choreografka Libuška Vojtková po roce skončila v péči lékařů. Loni konec roku trávila v nemocnici kvůli zánětu mozkových blan, letos kvůli šíleným bolestem zad. A opět se to stalo během soustředění Miss Junior. Libuška se stará o choreografii celé show.

"Je to tak, minulý rok jsem to odnesla zánětem mozkových blan, letos mě chytila záda tak, že jsem včera skončila na Malvazinkách na kapačce. Dnes jsem byla taky, tak možná mluvím trošku z cesty, dali mi koňskou dávku, abych to tady na finále vydržela," prozrazuje tanečnice, která už má několik let vážné problémy s plotýnkami.

"Trvá to od roku 2006, je to už věčný problém. Od té doby, co tancuju jen s Mončou Absolonkou a netančím v divadle, nejsem v denním zápřahu, tak takový zápřah s finalistkami teď záda nevydržela. Stačilo vyndat něco z tašky, křuplo mi tam a bylo to," vysvětluje Libuška.

Její přítel, hokejista Jiří Jelínek, na tom není o moc lépe. "Poslední dva dny mě nosil skoro na rukou, ale teď má zraněné rameno. Jezdíme na Malvazinky oba, jemu tam tejpují rameno, mně záda. Pořád jim tam přivážím víc a víc práce," dodala s úsměvem Vojtková

Reklama

Další články

Načítám