Hlavní obsah
Článek

Česko má novou nejkrásnější juniorku. Titul Miss Junior 2014 získala osmnáctiletá studentka Andrea Žiačiková. A v soutěžích krásy rozhodně není žádným nováčkem. "Loni jsem vyhrála Miss středních škol. Je to moje jedenáctá soutěž a desátý titul. Líbí se mi ten pocit, že jsem krásně nalíčená, učesaná, jdou na mě reflektory a jsem součástí dění," řekla Super.cz pár minut po svém zvolení Andrea.

Modelingu se věnuje příležitostně, ale svoji budoucnost by viděla spíše jako moderátorka. Zatím to má ale háček. Andrea výrazně ráčkuje. "Vím o tom, jako mladá jsem hodně kašlala na logopedii, a tak na tom teď musím zapracovat," prozradila kráska, která jako by z oka vypadla své slavnější kolegyni Andree Verešové (43). Podoby si nešlo nevšimnout.

"Vím o tom, říkají mi to hodně," přiznala nám Andrea, která se pyšní kromě kočičích očí také dokonalou postavou. Její míry jsou při výšce 168 centimetrů 87-60-87. Pro postavu ale zatím nic dělat nemusí. "Jsem docela líná. Občas si do posilovny zajdu, ale není to nic pravidelného," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám