Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O tom, že červená barva žensky tvarovaným zpěvačkám nesvědčí, není pochyb. Po Ewě Farne to potvrdila i její zahraniční kolegyně Mariah Carey (54), která se nejspíš chtěla stylizovat do objemného vánočního dárečku.

Těsné rudé šaty, do nichž se Ewa Farna (30) nasoukala u příležitosti udílení Cen Anděl, patří jednoznačně k tomu nejhoršímu z jejího šatníku. Zpěvačka v nich umocnila své kypré tvary a neubránila se tomu, že se spíše než její zpěv řešily faldíky, které se jí v nevhodně zvoleném modelu rýsovaly. Ewa se naštěstí po tomto faux pas poučila, viditelně zhubla a na Slavících se ukázala ve volnějších šatech, které jí mnohem více svědčí.

Rudému pokušení neodolala ani Mariah Carey. Interpretka vánočního hitu All I Want For Christmas Is You nemohla chybět na rozsvícení stromku v newyorském Rockefellerově centru. Zpěvačka, která momentálně řeší rozvod s manželem Nickem Cannonem, si neodpustila šaty ve vánoční barvě, které její kynoucí postavě vůbec nelichotí. Mariah si vypomohla alespoň světelnými efekty, když nechala spodní polovinu svého těla v šeru, čímž si ubrala pár kil.

Která zpěvačka vypadá v červených šatech hůře?
Ewa Farna
43,1 %
Mariah Carey
4,4 %
Obě jsou krásné a můžou si oblékat, co chtějí
52,5 %
Celkem hlasovalo 26632 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám