Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná blondýnka Henrieta Hornáčková už prošla poslední sérií seriálu Cesty domů a není mezi kolegy žádným nováčkem. "Už se tady cítím jako doma. Dokonce je pravda, že od srpna jsem v ateliéru strávila víc času než ve svém opravdovém domově," svěřila herečka.

Její manžel je prý tolerantní a nevadí mu to, ovšem to zřejmě do chvíle, kdy už jejich domácnost přestane být útulná. "Je pravda, že poprvé v životě uvažuji o tom, že sama nezvládnu vánoční úklid, takže zvažuji, že si objednám aspoň někoho, kdo by mi umyl okna," přiznala Super.cz.

"Ale pečení cukroví si vzít nenechám, to dělám ráda. Pečeme s maminkou a sestrou několik druhů a všechny nás to baví. A zvládnout sama budu muset i nákup dárků. Chci, aby to bylo originální a od srdce pro toho konkrétního člověka, tak si na tom dávám záležet," vysvětlila.

Ptali jsme se i na to, jaké kolegiální vztahy v Cestách domů panují, a Henrieta je nadšená. "Mám tady nové kamarády jak mezi herci a ze štábu, tak kolem jako v maskérně a kostymérně. Dokonce chodíme společně i na pivo mimo pracovní dobu," vypadlo z ní, že domů z natáčení uklízet až tak nespěchá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám