Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) na letošním předávání cen Český slavík skončila na krásném třetím místě. Zpěvačce to v zelených šatech bez ramínek velmi slušelo. V outfitu vynikly její bujné vnady, které v posledních měsících zbytečně schovávala do neforemných modelů.

Ewa je na své žensky tvarované křivky náležitě pyšná. Ač tentokrát konečně zvolila model, ve kterém nevypadala jako krabice, o její pozadí fanoušci nepřišli. Když zpěvačka sestupovala z pódia, zakopla a upadla na svého přítele.

Fotografům se tak naskytl pohled na Ewino pozadí, které se přeci jen poté, co před pár měsíci zhubla, opět o něco zvětšilo. Samotná zpěvačka by však byla raději, kdyby se o její váze moc nemluvilo. "Fanouškům jsem připomněla, že nejsem jen celebrita, která kyne, ale také zpívá," vtipkovala na pódiu, když přebírala Bronzového slavíka. Jak je vidno, Farna bere své váhové výkyvy s velkým humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám