Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na rozdíl od svých vrstevnic početí potomka neodkládala, a tak se nám dědička legendárního tvůrce kresleného krtečka Zdeňka Milera, pětadvacetiletá Karolína Milerová, pochlubila svojí půlroční holčičkou Emou.

S ní a s partnerem Edmundem Cuckem dorazila na rozsvícení vánočního stromu v zahradě bývalého augustiniánského kláštera na pražské Malé Straně. Stromeček spolu s ní rozsvítila patronka Nadace Zdeňka Milera, modelka Simona Krainová (51). Společně tím také zahájily i charitativní adventní trhy, které se budou konat každou neděli a jejichž výtěžek půjde na nadaci a na podporu školy augustiniánských mnichů.

„Vždycky jsem Vánoce milovala jako malá i jako dospělá. Teď, když mám sama děti, mají pro mě tyto svátky mnohem větší význam a smysl. Dodržujeme tradice, a dokonce peču cukroví. Jako máma si nyní ještě více uvědomuji nutnost pomáhat opuštěným dětem z dětských domovů nebo těm handicapovaným a nemocným. Proto podporuji Nadaci Zdeňka Milera,“ svěřila Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám