Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) byla mezi hosty jedné z nejočekávanějších společenských akcí roku – slavnostní večeře k 25. výročí sametové revoluce, kterou 18. listopadu ve Washingtonu hostila Madeleine Albrightová.

Albrightová Taťánu osobně představila mimo jiné také jako lídra mladé generace a filantropku, jejíž nadace Krása pomoci pomáhá seniorům. Taťána byla vybrána, aby po boku Albrightové, Jacquese Rupnika a Ivana Havla, přečetla osobní dopis Václava Havla (†75), který napsal v roce 1980 z vězení své manželce Olze.

Díky Taťáninu osobnímu šarmu, půvabu a výtečnému přednesu šlo o jeden z nejemotivnějších okamžiků výjimečného večera. „Byla to pro mne velká čest, oslavit výročí revoluce a Václava Havla, mého prezidenta," dodala Taťána Kuchařová, která se pak ve Washingtonu zúčastnila i odhalení busty Václava Havla v budově amerického Kongresu. S sebou vzala také svého přítele Ondřeje.

Kuchařová při této slavnostní příležitosti sledované světovými médii oblékla zbrusu novou kolekci návrhářky Ivany Mentlové vytvořenou pro Pietro Filipi a šperky od známé šperkařské značky. Překvapila i účesem, který jsme na ní ještě nikdy neviděli. Táňa k dokonalému make-upu a rudým rtům zvolila pořádně ulízané vlasy.

Začátkem příštího roku Taťánu Kuchařovou čeká další velká událost, bude osobně prezentovat svoji nadační činnost a misi přímo v sídle OSN v New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám