Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Terezu Brodskou (55) jsme potkávali s hafanem, který není sice největší, ale přesto budí jistý respekt, s fenkou münsterlanského ohaře. O to víc nás překvapilo, když si na křest knihy Natálie Kocábové přinesla gaučového mazlíka.

"Konrád je čivava, i když tak možná nevypadá. Někomu připomíná jezevčíka, jinému zase miniaturu severského psa. Pořizovala jsem si ho před rokem. Toho opravdového psa pořád ještě máme, ale potřebovala jsem nějakého mazlíka," vysvětlila Super.cz herečka.

"Před rokem jsem měla takové období, kdy jsem pocítila zvýšenou potřebu něhy, něco, co by se ke mně přitulilo, bylo se mnou pořád. Syn pomalu vylétá z hnízda, do toho ta maminčina nemoc. Je to takový můj lék na depresi," dodala.

"Jezdí se mnou i autem, a i když jsem říkala, že do postele ho brát nebudu, tak občas neodolám. I když začíná tak, že mi spí u nohou, přes noc se pomalu přesune až k hlavě," přiznala Brodská na křtu knihy Tohle byl můj pokoj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám