Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera baviče Petra Novotného Lenka bývala úspěšnou modelkou a fotografkou. Nyní je ale především matkou tří dětí. Po šesti letech na mateřské se ale zase vrací do pracovního procesu. Dětí si prý už užila dostatečně.

"Jsem zpět v práci, nejmenší je dva a půl a už je také ve školce. Byla jsem šest let mimo práci, teď jsem skočila zpátky a je to fajn změna. Když jsem víkend doma a všechny tři děti mám pohromadě, tak si říkám zlatá cukrárna. Je to tady vlastně pro mě takové odreagování," řekla Super.cz Lenka, která začala pracovat v cukrárně jako provozní.

"Dělám vše, co je potřeba. Někdy myju nádobí, leštím skleničky, umývám umyvadlo na záchodě, dělám zkrátka všechno," vysvětluje Lenka, která by se nebránila čtvrtému dítěti.

"Na mojí postavě se to nijak nepodepsalo, tak možná do čtyřicítky ještě jedno dám. Tři nebo čtyři děti myslím už nebude skoro žádný rozdíl," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám