Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je mladá a krásná. Přesto žije sama s dcerou Johankou. Řeč je o Elišce Kaplicky. Vdova po architektu Janu Kaplickém si dva a půl roku od manželovy smrti stále nenašla nového partnera. "Dcera je můj partner," řekla Super.cz Eliška Kaplicky. S dcerou pendluje mezi Prahou a Londýnem, kde stále není dořešena Kaplického pozůstalost. Na skok se zastavila na karlovarském filmovém festivalu.

Eliška Kaplicky se objevila na odpolední párty České televize i s dcerkou Johankou, která je neuvěřitelně podobná tatínkovi. Holčička si tam padla do noty s dvojčaty Míši Maurerové. Všechny děti svorně řádily na parketu. Protože to byla akce České televize, maminky se pustily do debaty o večerníčcích.

Ze Spojených států, kde už tři roky žije s partnerem a dvěma dětmi, dorazila i herečka Zuzana Stivínová. "Jsem tam spokojená. I když se to nezdá, práce tam mám dost. Starám se o děti, pečuji o jejich češtinu, čemuž se brání. Chodím na konkurzy, občas fotím nebo točím krátké filmy. Navštěvujeme divadla a výstavy. Nenudím se," vyprávěla.

"V Čechách jsem nebyla rok. Teď budu v srpnu natáčet s Ančou Geislerovou detektivku pro Českou televizi. Děti jsem poslala na tábor, kde jezdí na koni," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám