Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera frontmana skupiny Black Sabbath Ozzyho Osbourna, zpěvačka a hvězda rodinné reality show The Osbournes vysílané na MTV Kelly Osbourne (26), která v poslední době neuvěřitelně zhubla a zkrásněla, se zřejmě v noci na středu velice dobře bavila. Z párty v londýnském hotelu W totiž odcházela v doprovodu syna britského muzikanta Paula Wellera Nattem, který se k ní stále vinul. Zajímavá byla však především rozmazaná rtěnka na jejím obličeji. Proběhla snad s Nattem předtím divoká líbačka?

Dvojice spolu nakonec zhruba ve 3:45 ráno dokonce odjížděla připraveným vozidlem, kde se Kelly snažila zběsile ukrývat před paparazzi a zavírala před nimi dveře. Přestože Osbourne měla na obličeji rozmazanou červenou rtěnku, její doprovod Natt Weller měl tvářičku zcela čistou, což vášnivým polibkům této dvojice do karet příliš nehrálo.

Mladý Weller však přiznává, že je sám velkým fanouškem veškerých kosmetických výrobků, sám prý od patnácti let používá make-up. A to není všechno: „Nechal jsem si laserem odstranit chloupky, nikdy bych nechtěl knír, ale bolelo to mnohem víc než tetování,“ nechal se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám