Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) se necelé dva roky po rozchodu s hokejistou Jiřím Hudlerem rozhodla zakopat válečnou sekeru. Útočníkovi, kterého opustila kvůli jeho častým návštěvám ložnic jiných dam, a to i těch, které za své služby chtějí peníze, totiž odpustila nevěru.

"Svého vztahu s Jirkou nelituju. Byl hezký. V jeho případě je odpuštěno. Pro mě je Jirka fajn kluk. Byl mladý. Z jeho strany to bylo možná nefér, ale už je to pryč," omlouvala před Super.cz Krainová expřítele.

Když jsme se jí zeptali, jak si chrání soukromí, přiznala, že svá největší tajemství rozhodně neříká kolegyni a kamarádce Daře Rolins (51). Podívejte se na video.

"Rada zní. Nikomu se nesvěřovat a nikomu nevěřit. Jediní lidé, kterým věřím, je moje sestra a můj manžel, jinak jsem si vyselektovala lidi. Často se mi stalo, že toho bohužel lidé i v mém nejbližším okolí zneužívali, když jsem jim něco prozradila," tvrdí Simona. Na otázku, zda mezi přátele, kterým už se nesvěřuje patří i Rolins, odpověděla vyhýbavě.

"Dara patří k mým velmi blízkým přátelům, ale určitě to není člověk, kterému bych svěřovala úplně ty nejniternější věci. Nesvěřuji je nikomu," dodala Krainová na nedávné otvíračce nového kasína v Praze na Pankráci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám