Hlavní obsah
Článek

Žena, kterou vidíte na archivní fotce, miluje lázeňské procedury a je pověstná svědomitou údržbou své tělesné schránky. Ani se šesti křížky na zádech totiž nejeví znaky budoucí důchodkyně a směle se může ukazovat v bikinách. Když ještě přidáme informaci, že se jedná o majitelku jednoho z největších hlasů tuzemské pop music, rázem vám svitne v lebce.

Už déle než dvacet let jezdí Petra Janů (71) na milovanou chalupu do jižních Čech. A stejně tak dlouho své tělo rok co rok hýčká v nedalekých lázních v Třeboni, které si v posledních letech oblíbila celá řada českých celebrit.

„Mám to kousek a hezky se tam o mě starají. Každý rok se na to těším jak malá holka. To víte, jiný obal už nedostanu, tak se o něj musím starat. Konec prázdnin vždycky patří masážím, zábalům a čvachtání v léčivém bahně,“ směje se Petra, která koncertuje stále jako divá a podzim má natřískaný jako každý rok.

Letošní velkolepé turné s Věrou Špinarovou po vlastech českých startuje už zítra, 9. listopadu v Brně. Pokračovat bude v Karlových Varech, Zlíně, Ostravě, Liberci a dalších městech. Pražskou Lucernu Petra s Věrou letos pokoří hned dvakrát, a to 10. a 11. prosince. „Bylo hned vyprodáno, museli jsme jeden koncert přidat. Fandové se můžou těšit na naše největší fláky i společné duety,“ uzavírá Petra.

Který hit Petry Janů máte nejraději?
Moje malá premiéra
7,3 %
Jedeme dál
7,9 %
Není nám už sedmnáct
5,5 %
Už nejsem volná
51,3 %
S láskou má svět naději
5,8 %
Řikej mi
22,2 %
Celkem hlasovalo 31699 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám