Hlavní obsah
Článek

Podle čaosopisu Forbes je nejbohatší herečkou světa manželka Brada Pitta (60) Angelina Jolie (48), která se společně s hereckou kolegyní Sarah Jessicou Parker dělí o první místo.

Za období od května 2010 do května 2011 herečky zinkasovaly 30 miliónů dolarů. Do první desítky nejzámožnějších hereček se dostala také Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Julia Roberts nebo Cameron Diaz.

Angelina se v současné době připravuje na roli Kleopatry, kterou ztvární ve stejnojmenném životopisném filmu. Kráska věří, že si faraónku svět mylně představuje jako sexy svůdnou krásku. Jolie tvrdí, že byla hlavně úžasnou matkou a silnou vůdkyní a chce ji představit v jiném světle, než jak ji známe od Elizabeth Taylor.

"Byla naprosto nepochopena. Myslela jsem si také, že je to hlavně její kouzlo a půvab, ale pak jsem o ní hodně četla a byla to velmi silná matka, mluvila pěti řečmi a byla skutečnou vůdkyní. Moje ztvárnění nebude nikdy tak líbezné jako to Elizabethino. My chceme ukázat jinou pravdu o ní jako o faraonce zapsané v historii, ne jako o sexy symbolu, protože ona jím opravdu nebyla. I ta představa o tom, že měla mnoho milenců. Je možné, že měla totiž jen dva. Byla velmi zajímavá, ale nebyla žádná velká krasavice," tvrdila Angelina magazínu Stella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám