Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem měsíce čekalo na Pamelu Anderson (56) nemilé vystřízlivění. Když se totiž dostala k rannímu tisku, zjistila, co předešlé noci tropila za hlouposti... Lidé tak po letech mohli znovu spatřit snad nejproslulejší silikonový hrudník všech dob v plné polní. Od té doby se Pam, která už dala nahotě vale, od alkoholu drží zpátky a možná chce být i co nejdál od místa činu. Třeba má dojem, že se její trapásek do Švédska nedostal...

Bývalá Playmate nedávno odjela do Stockholmu, kde se mimo jiné stala hostem televizní show Skavlan. Oblékla si poměrně střídmé černé šaty, v nichž diváky potěšila maximálně mírně vykasanou sukénkou. Do největší ze skandinávských zemí se vydala, aby zde ve městečku Sandviken se 37 tisíci obyvateli (stejně má například Třinec) slavnostně otevřela nový klub.

Herečka se nyní hodně snaží, aby neukázala víc, než je třeba. Z auta před hotelem Berns například vylézala až křečovitě opatrně. Určitě nechce opakovat svou zmiňovanou tři týdny starou eskapádu, kdy se pozapomněla ve vyhlášeném nočním klubu Chateau Marmont v Los Angeles a paparazzi odměnila za dlouhé čekání pořádným materiálkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám