Hlavní obsah
Článek

Herec Ewan McGregor (40) nemá problém hrát gaye. Od počátku kariéry mu role homosexuálních mužů nabízejí režiséři. Přestože má manželku a čtyři děti, v profesním životě nemá problém rozdat si to s mužem. V roce 1998 si to ale s Christianem Balem rozdal víc, než bylo potřeba. Do role se vžil natolik, že v sexuální scéně pokračovali ještě poté, co už režisér balil kamery.

"Opravdu jsem točil erotickou scénu s Christianem Balem, kterou jsem se snažil udělat co nejvěrohodněji. Hrál jsem rockovou hvězdu typu Iggyho Popa a měli jsme si to rozdávat na střeše domu. Oni to chtěli točit z jiné střechy. Tak jsme slyšeli z dálky pokyn a začali pomalu simulovat sex. Pokračovalo to dál a dál. Pak jsem si říkal, že už bychom měli končit. Tak jsem mu šel po uchu a říkal, že si myslím, že bychom měli skončit. Když jsem se podíval, oni už balili kamery,“ přiznal Ewan v talk show Grahama Nortona.

"Museli určitě zavolat dost potichu. Myslím, že to považovali za dost citlivou věc a nechali to na nás. Ale zařvat "konec" přece ničemu nevadí!“ dodal Ewan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám