Hlavní obsah
Článek

Tak to je gól... Světem se šíří jako lavina informace o dávném milostném vzplanutí mezi zpěvákem Lionelem Richiem (65) s byznysmenkou Kris Jenner (58). Matka klanu Kardashianových s ním údajně měla mít mechtle v divoké éře 80. let. Lionel by tak podle magazínu In Touch mohl být biologickým otcem třicetileté Khloé Kardashian.

Zdroj blízký zpěvákovi uvedl, že se mu kdysi Richie pochlubil, že se s Jenner vídá. „Tehdy každý spal s každým a Kris byla v té době vážně kus,“ cituje jeho kamaráda magazín.

Dotyčný zároveň upozornil na nápadnou podobu mezi Khloé a zpěvákovou šestnáctiletou dcerou Sophiou. Ta se navíc přátelí s nejmladšími články rodiny Kendall a Kylie Jenner. Kris měla mít přitom s Lionelem poměr ještě v době, kdy byla vdaná za advokáta Roberta Kardashiana, s nímž má ještě dcery Kim a Kourtney a syna Roba. S druhým manželem Brucem Jennerem pak ještě Kylie a Kendall.

Richie je otcem Sophie a syna Milese, které má s Diane Alexander, a ještě Nicole Richie, kterou adoptoval se svou první manželkou Brendou Harvey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám