Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Renata Langmannová (37) vystavila své božské tělíčko slunečním paprskům. Vyrazila do Egypta, kde právě v těchto dnech natáčí videoklip se zpěvákem Marianem Vojtkem, kde získala hlavní roli. Mezi natáčením ale stíhá i relax na jedné z nejkrásnějších pláží oblasti Marsa Alam.

"Majitel hotelu Brayka Bay, kde jsme ubytováni, Tamer nás bere na místa, kam by se běžný turista nikdy nedostal, protože je to hlídané tajnou policií. Byli jsme na nádherné pláži Golden Beach, která je opravdu neuvěřitelná, a nikde v okolí mnoha kilometrů nebyla ani noha," řekla Super.cz Renata.

Modelka má dokonalou postavu, o kterou pečuje pravidelným cvičením. I když si slibovala, že v Egyptě bude makat v hotelové posilovně, nakonec si užívá spíše na masážích. "Byla jsem jednou běhat, ale více jsem se nedonutila. Přísný režim začne zase v Praze," dodala Langmannová.

Modelku do Egypta doprovází její maminka. Přítel Ondřej Novotný má pracovní povinnosti v Praze. Již brzy bude krásná Renata vdanou paní. Pár se letos zasnoubil a příští léto z ní už bude manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám