Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj několikaletý boj s rakovinou v neděli prohrála oblíbená polská herečka a modelka Anna Przybylská. Smutnou informaci potvrdila na hereččině webové stránce její manažerka Malgorzata Rudowská. Maminka tří dětí ve svých pětatřiceti letech odešla na věčnost obklopená rodinou a přáteli.

Krutou diagnózu rakoviny slinivky břišní si Przybylská poprvé vyslechla v roce 2010, kdy se na ni začala léčit. Stejnému onemocnění přitom před pěti lety podlehl například i herec Patrick Swayze.

Přestože Anna zbožňovala svou práci, nikdy neměla přednost před její rodinou. Její manžel, fotbalista Jaroslav Bieniuk, a především pak jejich dvanáctiletá dcera Oliwia, devítiletý Szymon a tříletý Jan byli středobodem jejího světa.

Svou poslední roli herečka získala ve snímku Jízdenka na měsíc, kde si zahrál i pražský rodák Luděk Dřízhal. Podle režiséra Radoslawa Piwowarského, který ji obsadil do jejího filmového debutu Ciemna strona Wenus (Temná strana Venus) bylo na Anně obdivuhodné, že ji sláva nikterak nezměnila a ona zůstala svá.

Rodina požádala fanoušky, aby neutráceli peníze za květiny na pohřeb, ale věnovali je na hereččinu památku hospici Svatého Lawrence v její rodné Gdyni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám