Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2010 Jitka Válková (32) patří k nejkrásnějšíím dívkám této planety. Dokázala to i na setkání s chilskou královnou krásy Hetuu Terangi Rapu Atan. "Hetuu mě okouzlila. A vůbec bych se s ní nedovolila porovnávat. Já vyhrála loni, Hetuu již dříve. A má čtyři děti," řekla Super.cz skromná Jitka na společném obědě missek. Hetuu na sebe upoutala pozornost tím, že jí skrze šaty prosvítala bílá podprsenka.

Setkání, které v hotelu Majestic ve Štěpánské ulici organizoval a financoval senátor Petr Pakosta, se zúčastnili i drahé polovičky půvabných žen Mirek Cipra a Yoyo Pakomi a ochrnutý Muž roku 2009 Martin Zach, který od hostů převzal upomínkové dary. Ty mu mají pomoci překonat osud a znovu se postavit na vlastní nohy.

"Českou republiku jsem doteď neznala a jsem ráda, že jsem dostala příležitost ji vidět. Jsou tu všichni na nás moc milí," pozradila chilská kráska, jejíž manžel YoYo je synem guvernéra Velikonočního ostrova. Spolu s ním, s organizátorem Davidem Novotným a dalšími hosty navštívila také dětské pacienty v náchodské nemocnici, zavítala i do Polska na lov pstruhů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám